Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akta dig för tjejer

Akta dig för tjejer
när de hittar på grejor
Akta dig för deras killar
de lyssnar på sina tjejer när de dillar

Akta dig för alkohol
ingen hjärna klarar detta hål
Akta dig för deras brukare
de ljuger och gör dig sjukare

Akta dig för deras kompisar
de är oftast rumpnissar
Och då menar jag inte bögar
utan skithögar

Folk som tror på skit
utan att veta ett drit
Växer på stora högar
och viskar osanning som golbögar

Dessa människor är alla låga
brinner som helvetets låga
Även om de kommer från Thailand
eller något annat land

Såsom Sverige vårt fädernesland
finns det anledning att bryta deras band
Gå bort från alla dessa falska mässor
där de lever sina liv som brännässlor

Dom är inte värda kamratskap
för de saknar empati i sitt utanförskap
Men de vet inte om det
för deras hjärna är instängd i mörkret

Måtte du aldrig träffa dem
för deras samvete har inget hem
Dom tror de är så bra
men de har upphört vara bra

Dömer folk utan att veta
de vill ingen sanning leta
Flaskan ger dem hopp
om att de har rätt att leva som en stropp

Kvinnohål och alkohol
är två hål töntarna inte tål
Nej om du vill ta ett glas
ta det med män som har kurage

Såsom de flesta av våra mc-grabbar
PANG tjong i facet om du skit glappar
Det är riktiga mot varandra ärliga män
som för skitsnack inte vill ha ett namn

Vår tids cowboys som bytt ut hästen
Mot flera tusen hästar nästan
Staten skickar polisen på dem
för att de pratar högt när staten är dum




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2012-05-07 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP