Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tide

 

prövotidens puls blir allt tunnare

visade bilder bleknar i realtid

jag sover över flod

ebben tar mig, om

 

du är där, glimrar i vattenspegeln

jag är förbjuden att titta upp

krusningarna av dig seglar bort

bleknar de också

 

det är allt

jag vet inte om det är mycket eller lite

skalan har evolverat

 

vi skriver tio år senare nu

jag håller fortfarande handen

som jag tror är eller var din




Fri vers av cilax VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-07 21:17



Bookmark and Share


  Nanna X
en evolverad tidvattenskala kräver en mer skillad färjkarl.. men det kan nog gå

gillar din avslappnade stil här
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt