Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill

jag vill ställa mig på bordet

jag vill kyssas

jag vill springa omkring bland stela jackor

jag vill skratta på riktigt och leva på låtsas

jag vill vara modig som melodin vi gråter till
och flödande likt trumman vi dansar till

" En dag ska du leva för alla de dagar du bara väntade"




Fri vers av Nilon
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-07 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon