Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt var det i orden





Dina ord var tomma



Viste jag inte då.



De fyllde min känsla och födde min kärleksyra till dig



Dina ord togs inte upp som realitet av dig




Dina ord var ord som var lätta och lät bra, som lättade, tröstade i
armodens hetta.


När orden ställdes på prov kom angreppen



Hävdelsen att du var man.



Man för att bestämma



Följa dina egna fattade beslut utan hänsyn ...





Suz AW Jan

2001-04-23




Fri vers av Suzja
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-07 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzja
Suzja