Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En avog känsla som kan komma över en....., men ger inte upp.....


Förbrukad...?

Förbrukad ?

Desauvoerad och stukad

man duckar och hukar

rentav förödmjukad



Utsliten ?

stympad och avbiten

förkrympt och nedskiten

men man ställer sig upp

som en galen tupp (!)

mot alla odds

man har inte flåtts



Avskuren ?

Isolerad och föraktad

inte eftertraktad

ingen sexappeal

den tiden är förbi ....



Revanschsugen ?

Nästan som "knugen"

lite påflugen

klarar refugen

fixar alla hinder

klarar motvinden.......


----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-07 23:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jesus är den store läkaren!
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska