Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ers expresident




Den franske presidenten, ja eller numer
Ex presidenten, har fått mycket skit om sej
Men…. Vid jämförelse med t ex Putin
Så är han rena söndagskolgossen

Eller kanske ”korgosse” som dom säger där nere




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-05-08 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO