Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En cal bild fylls i




En Cal Bild är lockande utmaning
Man kan fylla en hel del fickor där
Som han själv gjorde, t ex

Med slippriga olje pengar
EN så obildad bild av en Bildt
Med brallorna nere och kulorna framme

För man skjuter tydligen folk i den delen av världen
Och vissa stödjer ”regeringar” för att göra det
Inget kul alls, men en obildad bryr sej inte så mycket i

Var hans kulor kommer ifrån eller var dom är
Var dom varit innan, och hur svarta dom är
Kan få oanade konsekvenser för ”världsfreden” rent av




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO