Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget förgyllt som glimmar



Sören Gyll
Ni vet han som sålde ut Volvo
Och är stolt över det, troligen ännu

Nu bluddrar han om ”blocksamarbete”
Men det är inget problem att han snackar om det
Problemet är nog att nån ö h t lyssnar

Och med facit i hand
Vill han sälja ut landet med, bara han kan roffa åt sej?
Han har ju knappast för-Gyllt marknaden, förut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 83 gånger
Publicerad 2012-05-08 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO