Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nackad hackad kommun



När Göran hade hand om Nacka kommuns förråd
Så fanns det resurser
Man utgick ifrån
”lönar det sej”

Då köpte man
Annars lät man bli
Numer säljer man ut allt
Oavsett och man kollar inte ens
Vad det kostar alla gånger

Det är Nacka kommun
I ett nötskal
T o m biblioteken




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 90 gånger
Publicerad 2012-05-08 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO