Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vet ju inget de säger vad de vill...


Bomber och granater


Man skulle göra en bomb
För att fira ”bin Ladin”
Som om det vore nåt att fira

Men CIA avslöjade allt säger man
Problemet med CIA och deras tidigare lögner
Är att de inte har nåt förtroendekapital kvar….

Men om det skulle firas så är det
Hans avlägsnande från mänskligheten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO