Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skam i sej alls


Seriemördarens Mohamed Merahs familj
Kommer att stämma den franska polisen
För att man sköt honom

Man undrar om de anhöriga till
De 7 av honom mördade
Varav 3 judiska barn

Ska hans familj med stämmas
För att de var släkt och kanske hjälpt
En massmördare…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO