Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De gnäller mycket men visar ingen empati för andra



Det är frapperande att muslimer skriker
Om nån gör en hund som kallas för
Eller liknar den obildade Muhammed
För han fick ju inte avbildas enligt koranens lagar…

Men man hör inte att de skämmer ut hans namn
Genom att heta Mohammed och t ex vara massmördare
Eller annat, som den där Merah
Det säger väldigt mycket om rasismen
Hos muslimer

Det säger också en hel del om hur ”de”
Ser på andra människor, andra raser
Andra troende eller icketroende
Som ”de” kallar otroende eller rent ”otrogna”
Men de skriker högt om nån säger nåt, om dem
Eller deras tro, religion eller profet…


Snacka om klumpiga hälar och
Ömma tår….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO