Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En aria för dej

Drog in luft i lungorna, ut kom orden i de vackraste toner
fan där gick en gitarrsträng sönder, fingret blöder
fönster öppnas folk skriker, du sjunger falsk din dåre
gömde mej under balkongen, där du skulle stått
kanske var jag för berusad denna lördagsnatt
klockan 03.36, jag var där men var var du

Kom vi drar sa hon, ojdå hade jag en tjej med
och så står jag här och sjunger och spelar
jag som aldrig kunnat sjunga eller spela
och så drog vi på en vinglig färd
genom staden tysta gator, något berusande
men dina kyssar var goda, vem du nu än var.





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-08 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson