Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är alla människor blinda

Är alla människor blinda
Eller är de bara dumma
Ser de inte problemen
För att de vill ha mer än
Sin granne
På landet
Sin granne
I staden

Är människans förakt
Centraliserat till makt
Mot de svaga en ny ideologi
I ett utslagssamhälle blir döda en ny teknologi
Döda med kniv
Eller trampa på någon svag med ett kliv
Är det någon skillnad
Att döda någon långsamt och bildat

Med att säga du är inte sjuk
Ditt amputerade ben växer snart ut
Du är inte sjuk för att du har en elakartad tumör
Det är bara att jobba och skaffa ett gott humör
Du är inte sjuk för att du är sängliggande
Du kan lyssna på cd-skivor och recensera
Ingen är sjuk förrän han är död
Och då lider han heller ingen nöd

Sjuka och arbetslösa behöver ingenting
Därför avskaffar vi för dem allting
Skatten går nu bara till de som redan har
Hyresbidrag och fallskärmsavtal till politiker är det enda som blir kvar
Den nya tiden är här
Att avskaffa alla svaga
Är vår nya ideologi
En nyutgåva från Hitlers teori

Sjuka är judar
Arbetslösa är hundar
Fattiga ska lyda våra order
Och döda judar och hundar utan ånger
Annars tar vi deras pengar också
Och sätter er i skamvrån
Väl där kan värre saker ske
Döden knackar på om ni dit vill gå

Så akta er alla medel-svenssons
Lyssna på politikernas dåliga tyska tal
Och ni följer indirekt deras plan
Avskaffar välfärden
Och tryggheten
Har ni råd
Att bygga en Berlin-mur framför er dörr
Nej jag trodde inte det




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2012-05-08 18:21



Bookmark and Share


  kjell-åke bearfoot VIP
Du behöver inte tillbedja dem som Gud

men du behöver visa empati mot hemlösa, sjuka, långtidsarbestlösa och så vidare.......det finns inga ursäkter för att sparka ut till exempel 100 rullstolar för att en av dem fuskar.....jaga fuskaren i stället om det lönar sig.....Ps. Du är säkert en Moderat.....som inte vill ta bort hyresbidragen från politikerna men gillar att kritisera ofrivilligt bostadslösa....stackars värld...
2012-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Är uteliggarna de nya gudarna som alla måste tillbedja för att betraktas som politiskt korrekta?
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP