Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalsongbombare


De finns en ny benämning idag
”Kalsongbombare”
Explosivt i brallan

Frågan är om man kan göra nåt mer, perverst än
Göra underkläder explosiva
Det liksom överskrider mer än väl

Det värsta man kan tänka sej
Kulor bullets and balls…
Är till för nåt helt annat




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-13 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO