Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att trampa i "cleveret"


Golden times för vissa


Skulle NI vilja handla med guld, ert guld
Med en pojkspoling på nätet
Som heter ”Clevexxxxx”?

Låter inte det som en variant av
”Ärlige Harrys bilar”…
Man skickar inte guld i en påse

Och de värderar det, själva
Avgör sånt som ”karat” och vikt
Där varje gram är värd sin vikt i guld

Ärlige Harrys motsvarighet
Kör en variant och så kommer en summa
Om den kommer, men ingen vet egentligen

Vad det är värt
Ja ingen annan i alla fall
Och sen smälter man ner det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO