Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars värld

Stackars värld
för de svaga finns ingen där
Alla blundar
och framåt skyndar

Trampar på utan att se
verklighetens fel
Så länge det inte drabbar mig
så ser jag inga problem för dig

Empatin är död
ingen lider nöd
Vi använder ordet hata
lika ofta som vi ser en skata

Påstår att alla hemlösa
pengar på droger slösa
Alla sjuka är inte sjuka
bara av lathet mjuka

Alla arbetslösa kan jobba
men de vill inte hoppa
Ut i arbetslivet och slita
de vill bara lata och skita

Varför kan vi inte längre i tanken hjälpa
varför ska vi idag alla svaga stjälpa
Hatar vi alla svaga av rädsla
för att de vår plånbok ska rensa




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-09 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP