Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer och kärleken går


Och varje gång som det skiter sig, så sätter den

sina spår

Spår i ens själ

Men när den är som bäst, så mår man bara bra

skrattar och är glad

Men när den är som sämst känns allting bara fel

då man helst bara vill dra

Sticka och gömma sig någonstans

För när kärleken ens börjar att ställa allt för många krav

så vill man nästan helst bara

gå och dränka sig i närmaste hav

För allt för många krav kan lätt få en lite ur balans, då den där

stora frågan alltid kommer fram

Kommer våran kärlek till varann, någonsin att ha någon chans

Jo, man vill ju så gärna det, då man så gärna vill ha

ännu en dans

Eller åtminstone en sista dans innan det bara

tar slut på ens romans...

Kärleken kommer och kärleken går!

Ken Cassel
9/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 20:07



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Du stammar. :)) samma text. hihihi
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel