Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen över lag




När Josef såg, insåg, att hans flickvän var med barn så undrade han nog. Men han var en man med heder, han hade inte haft sex med henne men funderade säkert, ”vem”?

Och han tänkte nog, varför?
Och kanske hur?
Men mest troligen ”hur kunde hon göra det mot mej”?
Idag när man ser hur världen är, och världen har förändrats, så ser man helt annat, då var det en slags renhet, en ära att inte ha ”gett sej” till nån annan…

En tjej berättade om en kille som i alla fall sa att ”du är så oprövad, oerfaren” om du bara haft ihop det med en kille…
Han anförde som skäl att detta var, ett aber, en akilleshäl….

Men för Josef var det en, sorg…
Hans sorg för att han mistat tron på framtiden, och tron på sin älskade, tron på kärleken en smärta som nog gick djupare än, något….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 07:35



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Många fina tankar i denna dikt/kram
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO