Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
generat med hjälp av http://thinkzone.wlonk.com/Gibber/GibGen.htm med titeltexten som utgångstext.


Hejsan jag heter Johan vad heter du?


Hejsan vad heter Johan vad heter Johan vad heter du? Hejsan vad heter Johan jag heter Johan jag heter Johan jag heter du? Hejsan jag heter Johan vad heter Johan vad heter du? Hejsan jag heter Johan jag heter Johan vad heter du? Hejsan vad heter Johan jag heter du? Hejsan jag heter du? Hejsan vad heter du? Hejsan jag heter Johan jag heter Johan vad heter Johan vad heter du? Hejsan vad heter Johan jag heter du? Hejsan vad heter Johan vad heter du? Hejsan vad heter du?




Fri vers av johii
Läst 627 gånger
Publicerad 2006-01-31 21:08



Bookmark and Share


  Matilda_
Har aldrig tänkt på att det faktiskt går att skriva en dikt på bara fem ord och ändå få den att låta bra. Enskel, men bra.
Gillar ditt sätt att skriva och då menar jag inte bara här utan alla dina dikter. Det är annorlunda..snyggt!
2006-03-11

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Oh gud vilken häftig text!!! Jag baxnar och bågnar!! Det värsta är ju att den är jättebra dessutom! Perefekt upplagd. Jag måste genast undersöka generatorn du använt. Tack för en annorlunda läsupplevelse!
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu