Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinden rycker tag i oss




på kvällen
stjärnor lyser tyst
våra sakta andetag blir dimma
vi går på
kullen där vinden alltid
rycker tag i oss
löven geggar sig
varje känsla beskriver något
tänker jag
vi håller hand
vinden rycker tag i oss




Fri vers av johii
Läst 1221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-03-12 23:03



Bookmark and Share


  aol
härlig poesi grep tag,
2013-10-09

    inmeddiginålsögatkamel
den är både mysig och lite läskig.
och jag gillar den. mycket.
2008-02-13

  sara-alice
fin
mycket känsla
2008-01-11

    little tilli
jag gillar hur den här texten berättar om hur allting i alla lägen ändå är individuellt.
jag gillar resten också =)
2007-03-13

    ej medlem längre
Händerna värmer varann, och det känns nästan som att man kan lyfta flera meter...
Hej! Länge sen jag läste dej. Den var fin :)
2007-03-13

  Frederick
jävligt sköna beskrivningar & känsla, om jag får uttrycka mig så!
2007-03-12

  edvin medvind
Den här dikten rycker tag i mig. Upprepningen känns viktig och av någon anledning gillar jag just att \"löven geggar sig\".
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu