Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djurfabrikis




djurfabrikis du är så gosig jag
vill bara krama dig
åh vad jag älskar dig
det kommer in djur i dig och sen försvinner dom och
du är så mystisk och så åtråvärd en så
fantastisk skapelse du ger också
jättemycket jobb till folk och är också
en förutsättning för att bönder ska ha jobb
för du köper jättemycket havre och andra grödor
jaa du är så bra djurfabrikisen gosig så att jag
inte vet vart jag ska ta vägen
plus att du gör så att vi kan äta så god mat





Fri vers av johii
Läst 1068 gånger
Publicerad 2007-01-02 21:16



Bookmark and Share


    Bostik
är det bara jag som inte riktigt ser felet i det hela? nåå, jag är väl en inbiten köttätande, mänskoälskande dåre! =P
2007-02-13

  Sara Boström
budskapet går fram på ett brutalt sätt;)
2007-02-01

    Yfemia
Intressant kontrast: De luddiluddtjocktgulliga ordalagen om detta fenomen. Nalle Puh möter den brutala verkligheten ungefär :)
2007-01-05

  edvin medvind
Haha. ja... visst.
Intressant att man kan skriva en sån söt dikt om något som egentligen är så fruktansvärt.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu