Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våra sanningar



jag har värk
cocacola som blod ur mina ögon
ett sandslott en död fisk på en tallrik
min hjärna är ett bortspolat sandslott
jag frias i varje rättegång
tapetklister plast våra sanningar
passar inte ihop med varandra
men ändå sitter vi här
det springer några
minkar i skogen
det tänker jag och ler






Fri vers av johii
Läst 1018 gånger
Publicerad 2007-02-05 11:29



Bookmark and Share


  edvin medvind
fantasiska associationer. Helt underbart.
2007-02-06

  Axelandra
Klockrent!

:D

// A.
2007-02-05

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
cocacola som blod - snygg liknelse, lagom ny, och \"ur mina ögon\" gör det hela fulländat. Bra sammanförsel av olika laddningar i efterföljande rader. Jag gillar det underliggande, vagt farliga djupet i femte raden.

Slutet är antagligen menat att provocera och lyckas med det - något som jag uppskattar, även om jag inte är tillräckligt mycket militant för att gilla minkar utsläppta vind för våg i skogen.
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu