Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

instinkt



du rör dig
våld sakta genom din kropp
du är maskin
frekvens frekvenser
du är instinkt
lätta vågor genom luften
så många litar på dig
om de kom nära dig
skulle de känna din
avsaknad av puls
utan att skada någon
rör du dig sakta bland
levande




Fri vers av johii
Läst 1007 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 22:33



Bookmark and Share


  Norma
Och han gjorde det igen!
Hattrick i diktform!
2-0 i första halvlek, de mediokras skara hänger med huvudet


N
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu