Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gnistra




jag ska vara de
gulnade tidningsklippen på väggen
hos farbröderna jag byter blöjor på
många tankar exploderar mig
jag har sovit på så många golv
så många gånger dömmer
de mig men en dag ska
mina tankar explodera i
era hjärnor
jag läser gulnade tidningsklipp på väggen
samma berättelse skriver oss
tanken är att bryta sig loss
tänd din stubin
jag är det gnistrande på
väg in snart är jag
vitt flimmer över dina ögon







Fri vers av johii
Läst 971 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-01 01:00



Bookmark and Share


    little tilli
Jag håller inte med Ville,
\"Jag har sovit på så många golv\" är den i mina ögon mest ärliga och självutlämnande, och sanna raden.

bra skit
2007-02-05

  Norma
svenska psyko känslan gillar jag, funderade länge på rubriken bestämde mig för att gilla det rent intellektuellt. Känslomässigt desto mer tveksam...
Finns det månne lite mera ilska här?
Gillar det, undrar ändå, kan man förlänga eller fortsätta? Bör man?
NC
2007-02-01

  edvin medvind
Annars var det jättebra. Som vanligt.
2007-02-01

  edvin medvind
"Jag har sovit på så många golv"... passar inte in riktigt tycker jag. Eller också är det bara jag som inte fattar.
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu