Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jämna plågor


då allting bara är bra, men ändå inte riktigt bra

Och sådär är det mest varenda dag

Så trots alla jämna plågor, så försöker man alltid

att hålla humöret uppe

och vara glad

För det är bara att ta till och kämpa på

så gott det går

För en som bara går och deppar och tjurar mest hela tiden

vill väl ändå ingen vettig människa

umgås med

För med allt för mycket negativa vibrationer, så smittar det ju

så lätt av sig, tycker jag

Och det har man ju tillräckligt mycket själv utav

Så mera av den varan vill man ju helst inte ha

Inte jag i alla fall

Så då är nog jämna plågor bra så mycket bättre ändå...

Tra-la-la-la

Ken Cassel
9/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-05-10 14:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man kan hitta positiva saker i allt, om man bara letar.
2012-05-10

  Rise Little One
jaja ej negativa vibrationer till Ken, ok ;)
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel