Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuskbulle



I närheten finns ett nätverk
Eller netvärk
Eller nätvärk
Han har, ja eller hon har döpt det till
”runka bulle”

Jag har hört om ”såna lekar”
Men aldrig deltagit kan jag meddela
Ifall nån undrar eller så
Men, nån tycker det är så ”kul”
Tydligen så nätverket får det namnet

Nånstans här i huset, eller väldigt nära
Så pass så man drar sej nog för att
”ta nån i näven” numer, det räcker att datorn
och telefonen får in, den fånen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2012-05-10 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO