Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancerogen zon soon



HM kritiseras av cancerfonden för deras reklam med lättklädda modeller som står där i solsken och får cancer, nej jag menar, solbränna, eller nåt…

HM "tar åt sej av kritiken"

Tyvärr vet vi att man knappast nånsin tar åt sej av sådant så länge man tjänar pengar, så har man inte gjort ens i fall med cancer av eternit tillverkning och annan asbest baserad produktion.

”De var de djävligaste de hade vi inte en aaaaaaaaaning om”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-10 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO