Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ludrande nudrande



Stefan Lövens kommentar om Nuder
Det är inte bara snacket som går
Gör nåt åt era överdrivna uttag av allmänna medel istället

Nejdu Lövèn det är inget
”snacket går” som det handlar om i
Per Luders fall

”hur mycket snikenhet”
”finns det Per Luder” i (bl a) Sossarnas fall
kan man undra




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-05-11 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO