Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får inte vara anonym men de säger det gärna


Snuten kan inte garantera din anonymitet
Det har JO fastslagit så allt detta snack
Är just bara snack
DU är aldrig anonym
Ingen, lovar dej det
Eller kan inte lova det
Tyvärr så säger man det, utåt
Men håller inte det i verkligheten
Det är bara ett av problemen med
”rättsväsendet”
”Den svenska rättsstaten”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-05-13 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO