Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tyst man

Jag har fört journal
över en tyst man,
hans tysthet
och hans tystnad.

Hundratals sidor
mellan röda pärmar,
alla täckta
av svart bläck.




Fri vers av 99knivesinside
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-17 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside