Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen utredning där


Lundin petroliums stämma
Där tystade man vissa kritiker ”handgripligt”
Säger nyheterna TV 4

Familjen Lundin vill inte ha en
”oberoende utredning”
de är nog lite för oljiga i sinnet
Och skyldiga innanför skinnet
Ni vet där, där vi andra
Har hjärtan….

Och t o m inne i regeringen
Finns det inte bara beskyddare utan en ”gammal”
Styrelsemedlem, delägare och följaktligen delaktig i
Det som ”inte får utredas” enligt familjen Lundin
Med sina hala argument


så varför man inte vill ha utredning
säger väl egentligen, allt...
alt?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO