Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oljiga tankar över allt


Lundin Oil
Är väl terrorns förlängda arm
Eller kanske tvärtom man styr terrorn
Där människor bor medans de som säger sej
Vara regering tagit makten

Och påstår att, oljan under marken är deras
Säljer den till Lundin som med sina oljiga armar
Och smetiga avsikter är igång
Han har ju sina armar kvar
Tyvärr kanske vissa skulle säga




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 92 gånger
Publicerad 2012-05-11 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO