Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AP pensionerna


Första och tredje AP fondernas
ap ledare röstade nej till
undersökning av Lundin oil

Medans 3 e apfonden lade ner sin röst
I ap fondernas menageri
Där t o m King Loui från djungelboken
Skulle va stolt då djungelns lag
Gäller

Över betalda apledare begår brott mot
Mänskligheten utan att tveka
Med VÅRA pengar…
Liksom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO