Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya filmen



Nutley ska göra en film till
Om änglagård
Fjärde gången, skilt….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-10 21:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
och jag som inte sett trean än...
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO