Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägval, haiku

 
håller i ratten

längtar sönder att svänga

hur svårt kan det va?




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 524 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-10 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson