Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äsch fan kyss mig bara








mitt i natten hördu håll
i hatten för nu

nu
springer vi med hårtrassel bakom oss med en öppen låst dörr vi ska fånga bussen och ta den bort



från tentor kursare stress och låtsasliv hej världen här



kommer vi vi ska
ta dig
som stormen och hälsa på en kompis i haparanda lära oss
alla språken på vår lista swahili koreanska åh


tänk
i alla parker
där vi kommer ligga





och titta upp mot löven i träden mot molnen kanske stjärnorna där vi
bränns av solen du får fräknar jag
ska försöka gå på händer

för


att imponera du
skrattar ju då
åt mynten och lapparna
mobilen och pärlorna




allt ramlar ju ut ur fickorna ropar du
äsch
svarar jag och letar
i gräset


vad gör det


när du är här
finns väl ingen annan jag skulle vilja ringa du knuffas fan
sluta smöra


haha



du

är som


som all skönhet i världen i ett med ögon som världshav helt rena och fulla
av äventyr av korallrev och stora djup okända hem för fiskar och maneter vi aldrig tidigare sett du får mig



att vilja blunda
hårt önskar mig hem
till stockholm från andra sidan jorden du rodnar med brottar ned mig du
är större än jag jag
måste böja på nacken när vi hånglar


sådär bakåt





jag ler mellan läpparna du
gillar ju egoboost och jag
kan kan ge dig allt


allt


allt du vill








tss
med plirande tunga dummer säger du

och drar mig i håret

till dig kyss mig bara






tyst med dig


och kyss mig bara

















precis så




Fri vers (Fri form) av otto
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-11 01:30



Bookmark and Share


  deepundermyskin
Najs! Vilken känsla! Tack att jag fick läsa.
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

otto
otto