Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kräver 2 stolar



En man, har satt sej på 2 stolar
Han ”köper in” och
Tar betalt
Från två håll

Kan man säga att han är ett så stort a……
Så han måste sitta på 2 stolar
Samtidigt…
Och det angående ett ställe där läktarvåld fruktas

Även om en, stol per skalle….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO