Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotboll på barnnivå



Regeringen och oppositionen
Ska spela boll

Men SD får inte spela nån roll
Alls….

Inte ens linjemän
Eller hörnflagga….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO