Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du att du genom att säga förlåt

Tror du att du genom att säga förlåt
kan hänga in nya saker i mitt skåp
Och korrigera det förflutna
nej nu körs livet med en ny tuta

Jag överlevde mitt hjärtas sorg
genom att slänga alla känslor i en korg
Bära ut och lämna den i skogen
för att sedan ta en begravningsöl på krogen

Sitta där och inse att mina barns uppväxt
för alltid är borta på grund av en häxa
Var ingen lätt läxa att insupa i hjärtat
inse att du måste leva livet med smärta

Psykologer sprit och andra droger
inget ingen hjälper dig glömma dina sorger
När du betalt och det är slut
smärtan kommer tillbaks utan prut

Så när du åt sanningen spytt
är det dags att återvända till livet på nytt
Försöka leva livet så gott det går
gråt inte mer över igår

Lättare sagt än gjort
men nu går du in i en ny port
Ensam allena utan barnen
du är inte längre pappa de kom med storken

Det är det enda rätta du kan göra
ingen förstår din röra
Ibland är sanningen för svår för omgivningen att förstå
gå in i nya porten kanske händer något bra helt apropå

Sök ett nytt liv och smit från bekymmer och besvär
ingen blir hjälpt inte ens du själv om du köper gevär
Lagen dödade ditt gamla jag genom att lyssna på hennes förtal
du är inte ensam i båten ett fåtal använder våld till försvar

Pappor ska inte ha bostadsbidrag eller barnbidrag
de ska bara i 18 Kanske 21 år betala underhållsbidrag
En fattig pappa behöver inte äta han ska han betala detsamma
blir han sjuk och inte kan, får han betalningsanmärkningar meddetsamma

Gud ger oss vårt dagliga bröd
Tomten ger oss julklapparna
Storken kom med lillebror
vad ska vi med pappa till undra storebror

MÅNGA ÄR DE PAPPOR SOM INTE FÅR KAN
TRÄFFA SINA BARN
BLIR EKONOMISKT UTSTRAFFADE
OCH KANSKE BLIR DE HAFFADE
NÄR DE TVINGAS LEVA SITT LIV I SVART SOM MAFFIA




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-11 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP