Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta, min tröst

Trevande letar mina fingrar efter livets grenar som skall hålla mig kvar
Bakom min ovisshet och rädsla,
Så finns förtrötstan och ett svar
Det är du, mitt hjärta
Min trygghet, och min tröst
Djupt inom mig vet jag
Men du finns inte längre kvar.




Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-11 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing