Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook bock


Facebook börjar ta betalt
Man får hoppas att folk inte vill betala
För vad ska man ha sånt för om det kostar
Både reklam och annat

Och det är bara början snart vill nog fler ha betalt
För internet och då är tanken borta
Man hoppas att ”ni” låter bli
Uppkopplingen kostar så det räcker

Allt annat är ett ”påhittat behov”
Som faktiskt man inte behöver




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger
Publicerad 2012-05-12 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO