Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De viktigaste böckerna



De viktigaste böckerna är handskrivna
Och sällan, eller knappt aldrig, lästa
De vräker inte ut sin saliggörande visdom
Eller klargörande texter
Och finns oftast i bara ett exemplar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO