Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Istället för tvärtom


Tablett på ask


På bordet låg en tablett
Den var stor nog
Att inte smaka på


För vem vill käka bords
Tabletter om än på askbord
Det bord:e man inte göra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO