Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte älg men ren



Lappen fick sitt ren kött
De smakade inte så bra
Rena rama skiten, tyckte han




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2012-05-15 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO