Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JP mygel och bluff


JP Morgan dök
Igen
Som 08
Aktien dyker och vissa
Skriker…
Oron för att….

Ja man vet inte ens vad oron är för
Osäkerhet på vad oron är
Trading
Rating
Och man ”skyller på” en enskild
Så man kan undra på vad, en sån människa
Får sin ”makt” och möjlighet, för… och av…

VEMS är skulden till att någon får/kan/vill
Göra så, vara så oansvarig




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-05-12 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO