Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attefall kruper


Stefan Attefall ska försöka
”vända på alla stenar” för att hitta bostäder
Man undrar ”ska han bo där då”

Eller tycker han att t ex ungdomar
Ska få det som ”andra kryp”
Känns lite som att Attefall

Är ett bakfall för landet
Om inte för hela mänskligheten
Med sina småkryp…

”Vad är det som kruper”
”Ormet”
”Nej Attefall kruper”

Kruper och letar lägenheter
HAN lär nog få leta….
”ormet krupet, heter Attefall” i alla fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-05-12 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO