Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundins märkliga sätt o sånt


Enligt uppgift kom det en kärring och försökte slita av en aktieägare mikrofonen under Lundin Oils ”stämma” och ”stämningen var som” ett väckelsemöte men i helt annan anda.

Man kan tänka sej att….

Detta är ett av de minst seriösa bolag som finns
I landet
Men de kanske inte är det länge till
De kanske inte ens är, länge till
Får man hoppas….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO