Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jånni Balle in live


Han låter som Jånni Balle, ja alltså den omsjungna av Uggla, han snackade som han men, han såg ut så med…. 120 pannor krönta av, ett rödfärgat huvud och allmänt sluskig…

Och verkade trots allt, lite trevligt tills det var dags att jobba då gick han till ett hörn, ställde sej och spikade och struntade i att det bland kan behövas eller tjänas på att vara 2.

Men, man trugar inte en sån fan, han får hålla på bäst han vill….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger
Publicerad 2012-05-13 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO