Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blev Oavgjorda


Min bottenyta
Du blickar in
och ser utanför
Substanser ur balans
Det nästan bränns

Ett fallande ackord
Cornflakes om natten
Dem ljuger så bra på tv
Borde putsa ytan
Men vem bryr sig om fjun?

Det blev oavgjort
Vi blev oavgjorda




Fri vers (Fri form) av MajorMinus
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-12 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus